Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

MediTech Technology Co,. Ltd.

China MediTech Technology Co,. Ltd. certificaten
China MediTech Technology Co,. Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

MediTech Technology Co,. Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd.
Bedrijf opgebouwd Tentoonstelling in 2018 Tentoonstelling in 2017 Medisch studenttentoonstelling in 2019 Medisch studentfabriek Fabriek Het bezoeken van ons bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : West-Europa
Wereldwijd
Merken : meditech
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%
Co van de MediTechtechnologie. Ltd werd gevestigd in 2014, is onze deskundigheid file met twee decennia van ervaring in cleanroom voor consumptie geschikte zwabbers verwante zaken.

Wij specialiseren ons in ontwerp, die nieuwe types van zwabbers of instrumenten ontwikkelen om onze aan klant-specifieke eis te voldoen.
Met onze volledige geïntegreerde productieprocessen, laat het ons toe om onze productiekosten zeer te verminderen om onze globale verdelers te steunen om in de wereldmarkt te concurreren. Onze globale klanten omvatten sommige multinationale bedrijven, OEM fabrikanten en grote privé etiketverdelers.
Onze ingenieur had nieuwe zwabber productiemachines en vormen herontworpen om dagelijkse hoge capaciteitsoutput te veroorzaken om concurrerende marktprijs vandaag te ontmoeten en ook het verbeteren van de kwaliteit op thermische verbindingssterkte plakkend.
om de stringente specificatie in vandaag te ontmoeten hi-tech eisen de industrieën op hoog niveau van netheid en lage Ionische verontreinigingsvereisten in geïntegreerde schakeling, geneesmiddel, micro-elektronica, LCD, Opto-elektronica… enz.
In MediTech zijn wij geëngageerd die hoogte te veroorzaken - kwaliteitszwabbers in vandaagklasse 100 cleanroom worden gebruikt, die zich van schuimzwabbers, polyesterzwabbers, en microfiber zwabbers aan specialiteitzwabbers uitstrekken.
te verzekeren ontmoeten wij die verplichting, MediTech-Technologieco. Ltd zal in technologie, innovatie en kwaliteit blijven regelmatig investeren om overzichtssysteem tot stand te brengen en te handhaven.
Meditech bereikt superieure productkwaliteit en consistentie door technologische innovaties te gebruiken.
Wij hebben aan de gang zijnde verplichting aan technologie, kwaliteit en consistentie door technologische innovatie met een doel te gebruiken om het analytische laboratorium aan het productieproces toe te voegen.
Dien u in de nabije toekomst…

Contactgegevens
MediTech Technology Co,. Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Mary

Tel.: +86-13410551641

Fax: 86-755-28646977

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)